Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen

juni 14, 2022 @ 11:00 am - 1:00 pm

Dit jaar is in Zoetermeer door Plicare de preventie campagne ‘We zijn zelf het medicijn’ gestart. Dit is een campagne tegen dementie. In de workshop ‘We zijn zelf het medicijn, voor gezonde hersenen’ gaan de preventie verpleegkundigen van Plicare in op wat je zelf kunt doen om de kans op het krijgen van dementie te verkleinen.
In 30 tot 40 % van de gevallen heb je daar invloed op door het nastreven van een gezonde leefstijl. Deze leefstijladviezen zijn goed in te passen in het dagelijks leven. En ze zijn niet alleen belangrijk om de kans op dementie te verkleinen, maar het kan ook helpen om allerlei andere chronische ziekten te voorkomen.

Op dinsdag 14 juni geeft Plicare de workshop in de Hof van Seghwaert. De workshop is van 11 tot 12.30 uur.Daarna staat er een heerlijke en gezonde lunch voor u klaar. Cooking for life verzorgt deze lunch en geeft u ook tijdens de lunch tips hoe u zelf een lekkere en gezonde lunch kunt maken.

Iedere dinsdag wordt er vanuit de Hof gewandeld door de wandelgroep Gezond natuur wandelen. Ook op 14 juni start om 10 uur de gratis wandeling in de Hof. We zijn op tijd terug voor de workshop.

U hoeft u niet vooraf op te geven voor de workshop en lunch. Workshop en lunch zijn gratis.

Gegevens

Datum:
juni 14, 2022
Tijd:
11:00 am - 1:00 pm

Organisatoren

Hof van Seghwaert
Cooking for life

Locatie

Hof van Seghwaert
Appelgaarde 1
Zoetermeer, 2723 AC Nederland
+ Google Maps